DIE MACHEN LANGE BEINE

Tun Sie es den internationalen Modeprofis gleich und verlängern Sie Ihre Beine optisch auf Model-Länge – mit 15 klugen Styling-Tricks

Pavlovo Brdo (kulle i Kroatien, Moslavina)

admin, · Kategorien: Allgemein

Pavlovo Brdo är en kulle i Kroatien. Den ligger i länet Moslavina, i den centrala delen av landet, 80 km söder om huvudstaden Zagreb. Toppen på Pavlovo Brdo är 434 meter över havet.

Terrängen runt Pavlovo Brdo är kuperad åt nordväst, men åt sydost är den platt. Den högsta punkten i närheten är Hleb, 508 meter över havet, 1,5 km söder om Pavlovo Brdo. Runt Pavlovo Brdo är det mycket glesbefolkat, med 6 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Dvor, 13,2 km öster om Pavlovo Brdo. I omgivningarna runt Pavlovo Brdo växer i huvudsak lövfällande lövskog. I trakten runt Pavlovo Brdo finns ovanligt många namngivna kullar.

Inlandsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 10 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 21 °C, och den kallaste är december, med -3 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 591 millimeter. Den regnigaste månaden är september, med i genomsnitt 203 mm nederbörd, och den torraste är juni, med 91 mm nederbörd.

Puma Fußballschuhe Steckdose | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet schlanke straffe Beine Overknee-Stiefeln