DIE MACHEN LANGE BEINE

Tun Sie es den internationalen Modeprofis gleich und verlängern Sie Ihre Beine optisch auf Model-Länge – mit 15 klugen Styling-Tricks

Isterning

admin, · Kategorien: Allgemein

Isterninger er små terningformede stykker is, som bruges til at nedkøle læskedrikke. Isterninger foretrækkes ofte frem for knust is, fordi de smelter langsommere; De er standard i de cocktails, som kræver is, hvorefter drinken siges at være „on the rocks.“ Isterninger laves ved at fylde en isterningeform med vand, og placere den i en fryser.

Isterninger produceres også kommercielt, og sælges en gros; disse isterninger er, på trods af navnet, ofte cylinderformede, og har tit et hul i midten. Et interessant karaktertræk ved disse isterninger er, at de er fuldstændigt gennemsigtige, og dermed mangler den uklarhed, som kan ses i midten af hjemmelavede isterninger. Dette er fordi maskinen laver isterningerne i tynde lag ad gangen, i stedet for at fryse alt vandet, som isterningerne består af, på én gang.

Uklare isterninger er resultatet når vandet fryses hurtigt. Når vandet langsomt nedkøles, har opløste gasser og mikroskopiske bobbler en chance for at forlade vandet. Når vandet nedkøles hurtigt, vil disse bobler blive frosset fast.

Traditionelt serveres drinks i Europa med eller uden isterninger, mens de i USA serveres med. I Indien og andre steder på Jorden, er det traditionelt set som usundt at drikke noget med is i; den dag i dag er der stadig mange ældre indere, der nægter at bruge det.

Puma Fußballschuhe Steckdose | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet schlanke straffe Beine Overknee-Stiefeln