DIE MACHEN LANGE BEINE

Tun Sie es den internationalen Modeprofis gleich und verlängern Sie Ihre Beine optisch auf Model-Länge – mit 15 klugen Styling-Tricks

BRUZZ (mediahuis)

admin, · Kategorien: Allgemein

BRUZZ is een Nederlandstalig Brussels mediahuis. Het ging van start op 20 april 2016 als samensmelting van het weekblad Brussel Deze Week, de cultuurbijlage Agenda, radio FM Brussel, tv-zender TV Brussel en hun gezamenlijke website brusselnieuws.be. De term is een samensmelting van „Brussel“ en „buzz“.

In 1970 besliste de toenmalige Nederlandse Cultuurcommissie om een maandblad voor Nederlandstalige Brusselaars op te richten, genaamd Deze Maand in Brussel. Het blad kreeg een weekritme in 1985: Deze Week in Brussel zag het levenslicht. Het weekblad heeft een socio-culturele insteek. Vanaf 1998 werd het blad onder impuls van Brigitte Grouwels een echte stadskrant als Brussel Deze Week. In 2002 kwam de drietalige culturele bijlage Agenda erbij, later Agenda Magazine, om in 2004 ook online te gaan met Brusselnieuws.

Op 13 oktober 2015 werd de opstart van BRUZZ door de raad van Bestuur van de Vlaams-Brusselse Media aangekondigd als reorganisatie volgend op een woelige periode nadat de vorige CEO een ontslagronde en het opdoeken van FM Brussel had aangekondigd.

Puma Fußballschuhe Steckdose | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet schlanke straffe Beine Overknee-Stiefeln