DIE MACHEN LANGE BEINE

Tun Sie es den internationalen Modeprofis gleich und verlängern Sie Ihre Beine optisch auf Model-Länge – mit 15 klugen Styling-Tricks

Karsten Nissen

admin, · Kategorien: Allgemein · Schlagwörter: , ,

Karsten Hansen Nissen (født 10. september 1946 i Haderslev) er en dansk cand.theol. og var fra 1996 til 2014 den 43. biskop over Viborg Stift.

Karsten Nissen blev uddannet cand.theol. i 1971 fra Aarhus Universitet og blev senere samme år kandidatstipendiat ved Kirkernes Verdensråd i Genève. Ved siden af opgaverne i verdensrådet, blev Nissen ordineret som hjælpepræst ved den danske menighed i byen.

Efter opholdet i Schweiz tog Nissen hjem til Danmark, hvor han fik Aarhus Universitets guldmedalje for den prisafhandling han forfattede ved Kirkernes Verdensråd. I perioden 1972-74 var han fast tilknyttet universitet som adjunkt.

Han søgte og fik i 1974 stillingen som sognepræst i Assing Sogn i Kibæk. I 1978 forlod Nissen stillingen som præst og flyttede til Aarhus, hvor han blev ansat som forstander for Diakonhøjskolen. I alt 8 år var han på højskolen og forlod den i 1986.

Nissen tog tilbage til Folkekirken i 1986 paul frank backpacks, da han blev ansat som sognepræst i Viborg Domkirke samt provst for Viborg Domprovsti og domprovst over Viborg Stift. I disse stillinger arbejdede han i 10 år.

Da den siddende biskop for Viborg Stift, Georg S. Geil, pludselig døde i februar 1996 skulle der vælges en ny biskop. Karsten Nissen valgte at opstille ved bispevalget. Han fik 2/3 af stemmerne og blev den 43. biskop i Viborg. Nissen med familie skiftede derefter embedsbolig fra Domprovstegården til Bispegården få hundrede meter derfra.

I 2010 blev han Kommandør af Dannebrog.

Nissen offentliggjorde 20. marts 2014 at han havde sendt sin afskedsansøgning til Dronningen, da han ønskede at lade sig pensionere ved udgangen af september samme år. På dette tidspunkt havde han været biskop i 18 år. Derefter blev der udskrevet bispevalg imellem fire kandidater. Karsten Nissens afløser running belt phone, Henrik Stubkjær, tiltrådte 1. november, og blev viet til embedet ved bispevielse den 23. november i Viborg Domkirke.

Nissen voksede op i et åbent indremissionsk miljø i Haderslev. Faderen arbejdede som forretningsfører i samme andelsboligforening hvor de boede, mens moderen beskæftigede sig med litteratur football uniform costume. Han mødte sin hustru Aase Bech Nissen i 1963 og i 1967 blev de gift. De har tre børn og tre børnebørn.

Fra 1986 til 2014 var Nissen og hustru bosat i Viborg. Da han i september 2014 forlod bispesædet og Bispegården flyttede familien tilbage til Haderslev.


Puma Fußballschuhe Steckdose | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet schlanke straffe Beine Overknee-Stiefeln